To my :)

Abarth 124 Spider 1.4 MultiAir

GTV6 jazda do Mikołowa

Data dodania 2003-04-17 Galeria Autor: Mirek
Wybraliśmy się do Mikołowa. Marek pojechał o 7 rano, bo na poczekaniu miał mieć zmieniane hamulce (raz na rok, niezly wynik ;) ), a z Pawłem umówiłem się o 9 ­ GTV6 miało iść do wymiany rozrządu i regulacji zaworów. Paweł wyjątkowo pojawił się już o 8.40 ­ szok! Co ciekawe po miesiącu od kupna auta zrobił nim pierwsze kilometry :) Ale chyba mu się spodobało, bo za kółko mnie nie puścił... Zmieniliśmy się dopiero na stacji za bramkami, jazda autostradą to w końcu mniejsza frajda niż po zakrętach ;) Po bramkach znów zmiana za kierownicą, sugerowałem Pawłowi wyjazd z parkingu bokiem ale coś ściemniał i nie chciał. W Mikołowie spędziliśmy jakies 5 godzin, pod koniec roboty podjechał Kamil, z pewną taką nieśmiałością wsiadł w GTV6 i pojechał. Wrócił uhahany, chyba mu się podobała... Po zakończeniu roboty pojechaliśmy do jakiejś knajpki, gdzie dołączył Irek. Zjedliśmy barszczyk z krokietem, Paweł jajecznice, wypilismy piwko (Marek nie ­ kierowca), pogadali i zrobiło się późno więc ruszyliśmy w drogę powrotną ­ powoli, bo hamulce trza było docierać. Droga przebiegła generalnie bez przygód, jedynym urozmaiceniem był gościu na autostradzie, który zapomniał, że jeździ się prawym pasem, a gdy Marek go właśnie tamtędy wyprzedził to jeszcze miał jakies uwagi. Więc go Marek trochę shamował, a Paweł otworzył okno i "pozdrowił" :) Na koniec jeszcze tylko lekka rzeźba w wieliczce i wyprawę można było uznać za zakończoną.

Data dodania 2003-04-17 Galeria Autor: Mirek

Spotkania